Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk frontline-villa med gångavstånd till Illetes-stranden - Sold

Fakta Bilder

454m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Bästa läge i Illetes – ditt nya hem i första linjen mot havet

Detta drömhem bjuder på Illetes bästa läge, i första linjen mot havet med fantastisk utsikt och med gångavstånd till stranden. Fastighetens tomtmark är på ca 1000m2 varav boytan upptar omkring 454m2 med flera vackra terrasser fördelad på två våningar som innehåller i entréplan: rymlig och öppen salong med matplats och öppen spis och med den sköna terrassen med blick mot havet utanför. Därutöver finns på detta plan det komplett utrustade köket med angräsande grovkök/förråd, ett sovrum med badrum en-suite samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. En trappa ned ligger två sovrum, ett stort badrum, ett stort rum passande som förslagsvis hemmabio, gym eller stor bastu samt en vinkällare. Härifrån har du tillgång till en härlig terrass med praktisk sommarkök, till poolen och trädgården. Ännu en solterrass med en liten pool finns på taket – den perfekta platsen att avnjuta sköna solnedgångar med nära och kära. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning samt två bilparkeringar på tomten. Illetes är ett omtyckt bostadsområde på sydvästra Mallorca och ligger helt nära den kungliga golfbanan av Bendinat, den exklusiva marinan Puerto Portals med dess trendiga restauranger, barer och lyxig shopping samt Palma stad som bara är några bilminuter bort.

 • Boyta

  454m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2633
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: