Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppchans – drömvilla vid havet - Sold

Fakta Bilder

605m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Elegant egendom med separat gästhus och fantastisk panoramautsikt över havet

Med toppläge och fri sikt över havet och halvön La Mola ligger detta drömboende i eftersökta Port Andratx. Den stora egendomen har totalt sex våningsplan som alla är är lättillgängliga med hiss. I huvudbyggnaden finns ett rymligt vardagsrum med matplats, ett öppet fullt utrustat kök med grovkök och förråd, två mastersviter med privata badrum, walk-in-wardrobe och tillgång till en stor terrass. Det separata gästhuset är inredd med allrum/matplats, angränsande kök samt två sovrumssviter. Det finns ytterligare en gäst- eller personalbostad med allrum med kök och ett sovrum med badrum. Den stiliga utemiljön med flera öppna och täckta terrasser, en patio, fantastisk infinity pool och en subtropisk trädgård omger byggnaderna och inbjuder till lugn och fridfull livsstil. Ett garage för tre fordon, vinkällare, hemmabio och ett spelrum kompletterar detta fantastiska erbjudande. I omedelbar närhet av fastigheten ligger den berömda yachthamnen av Port Andratx med utsökta restauranger, barer och många butiker.

Faciliteter: dubbelglas, centralvärme, golvvärme, reversibelt luftkonditionering, öppen spis, video intercom, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  605m2
 • Tomt

  1223m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2997
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: