Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nybyggd lyxfastighet vid havet med gästhus och underbart poolområde

Fakta Bilder

480m2 6 Sovrum i Puerto Andratx

Den magnifika nybyggda lyxfastigheten ligger direkt vid havet i Puerto Andratx med en enastående panoramautsikt över Medelhavet. Fastigheten har en markyta om 2 400 kvm, en boyta på ca 480 kvm, diverse öppna och täckta terrasser på ca 190 kvm, en stor och vacker infinity pool som ser ut att flyta ut i havet, samt ett separat gästhus. Husets två våningsplan innehåller i entréplan det rymliga och ljusa vardagsrummet/matsalen, köket, ett grovkök och en gästtoalett. Nästan alla rum på detta plan har utgång till solterrasser och poolområdet. En trappa upp finns huvudsovrummet med privat badrum en suite och med terrassen utanför, samt ytterligare tre sovrum med privata badrum en suite och terrasser. Gästhuset har egen ingång och är inredd med ett allrum och två sovrum, båda med egna badrum en suite. Övriga faciliteter som detta praktfulla hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, porttelefon med video, larmsystem, automatiskt bevattningssystem samt ett garage för tre bilar.

 • Boyta

  480m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2593
 • Badrum

  6
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: