Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Makalös villa i första linjen mot havet med betagande utsikt - Sold

Fakta Bilder

357m2 4 Sovrum i Bahia Grande - Sold

Magnifik frontlinevilla med stor tomt och härlig takterrass

Högt uppe på klipporna vid Mallorcas sydkust ligger denna i söderläge placerade villan i det lugna bostadsområde Sa Torre på en tomt om ca 1.470m2. Detta drömhems bebyggda område upptar omkring 357m2, är i ett plan och innehåller stor ljus salong/matsal med öppen spis och glaspartier från golv till tak som bjuder på en fantastisk blick över havet, ett stort komplett utrustat mycket elegant kök, tre rymliga sovrumssviter samt ett sovrum med separat gästbadrum. Bottenvåningen är inredd med vinkällare och ett fullt utrustat kök. Förutom den magnifika utemiljön med flera terrassområden, en pool och en välskött trädgård, finns på husets tak en fantastisk terrass där den vidsträckta utsikten över Palmabukten och Medelhavet samt spektakulära solnedgångar är svårslaget! Övriga faciliteter och utrustning i detta drömhem inkluderar tvåglasfönster centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt, bastu, automatisk trädgårdsbevattning samt ett dubbelgarage. Sa Torre är ett välskött bostadsområde som tillhör kommunen Llucmayor och ligger på den spektakulära klippiga sydkusten på Mallorca. Palma stad nås på cirka 15 bilminuter.

 • Boyta

  357m2
 • Tomt

  1470m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7312
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: