Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • På vackert belägen strandtomt, med egen privat ingång till båthamnen

Fakta Bilder

342m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Perfekt läge – direkt vid havet med privat tillgång av Club Nautico Santa Ponsa

Denna makalösa designervilla ligger helt perfekt - i första linjen mot havet som ger direkt tillgång till marinan och på bara en tre minuters promenad till en liten vik med sandstrand åt ena hållet och åt andra hållet åtkomst till havet via en stege i klipporna. Villan välkomnar med en ljus och luftig hall som leder ut till den stora takterrassen med fantastisk utsikt över bukten - den perfekta platsen för sköna solstunder! På detta plan finns också en salong med öppen spis och matplats, ett komplett utrustat kök med plats för matbord samt tre rymliga sovrum med privata badrum en-suite. På nedre våningsplan ligger ett allrum med tillgång till terrassen, en av de två swimmingpooler och trädgården, ett angränsande kök, två sovrum med badrum en-suite och terrasstillgång, en gästtoalett samt en spiraltrappa som leder ned till gymmet. Den vackra utemiljön är som en dröm med sköna skuggande palmer, flertal öppna och överbyggda terrasser, en uppvärmd pool vid huset och en lagunliknande dito, omgiven av subtropisk växtlighet, en grillplats och en grind som leder direkt till hamnen. Villan ligger i ett lugnt villaområde av Santa Ponsa med gångavstånd till restauranger, kaféer, butiker och den stora badstranden.

Faciliteter: centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, marmorbadrum, gästtoalett, larmsystem, garage med plats för tre fordon, licens för semesteruthyrning

 • Boyta

  342m2
 • Tomt

  1070m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2943
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 631 572,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: