Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • I nybyggd residens - rymlig lyxvåning med havsutsikt

Fakta Bilder

162m2 5 Sovrum i Cas Catala

Modern lägenhet med 35m2 stor solterrass

Detta moderna lägenhetskomplex med endast åtta exklusiva bostäder byggs för närvarande på den vackra sydvästra kusten av Mallorca. Alla lägenheter har en fantastisk utsikt över havet och är utrustade med material av högsta kvalitet. Lägenheten som presenteras här har ett generöst sällskapsrum, ett toppmodernt kök utrustat med inbyggda vitvaror och vackra bänkskivor i sten, fem sovrum, alla med eleganta badrum en-suite. En generös uppdelning av rummen, fönsterfronter från golv till tak och element i naturmaterial ger en trevlig och varm atmosfär. Från vardagsrummet har du tillgång till den ca 35m2 stora terrassen, som bjuder på en underbar havsutsikt. I utemiljön kommer det att finnas ett gemensamt poolområde med soldäck. Två parkeringsplatser i det underjordiska garaget som lätt kan nås med hissen ingår. Detta mycket exklusiva hem har ett perfekt läge med bara några minuters biltur till vackra badstränder, den kungliga golfbanan Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med dess trendiga restauranger och kaféer. Huvudstaden Palma ligger också inom nära räckhåll. Kontakta oss gärna redan idag!

 • Boyta

  162m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6637
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 047 840,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: