Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Majestätisk lantgård med underbar utsikt över havet

Fakta Bilder

800m2 6 Sovrum i Andratx

Typisk mallorcinsk finca i fantastisk lantlig omgivning

Byggd i den traditionella mallorcinska stilen och omgiven av det imponerande bergslandskapet Serra Tramuntana, bjuder denna fastighet fantastisk utsikt över Medelhavet. Den ungefär 100 år gamla byggnaden renoverades nyligen med pietetsfull bevarande av de typiska stilelementen. Fastigheten består av flera byggnader - bostadshuset, ett gästhus, ett personalhus och tre ytterligare byggnader som kan användas som stallar, lagerhus eller verkstäder. Huvudbyggnaden välkomnar dig med en imponerande hall, en majestätisk trappa, ett bibliotek och ett rymligt sällskapsrum med öppen spis. En matsal, ett kök och ett sovrum med eget badrum en-suite kompletterar detta våningsplan. Mastersviten med privat badrum ligger en våning upp. Husets öppna och överbyggda terrasser kommer att skämma bort dig med en spektakulär utsikt över havet och de omgivande bergen. I sidobyggnaderna finns ytterligare fyra sovrum och fyra badrum. Den enormt stora tomten har sin egen vattenkälla och två vattenreservoar som säkerställer bevattning av de många frukt- och olivträden och vinrankorna. En privat gata leder dig till din egna utsiktspunkten från vilken du till och med har direkt tillgång till havet. Missa inte denna unika möjlighet!

Utrustning: dubbelglas, golvvärme, solpaneler, skafferi, parkeringsplatser, gästtoalett, video intercom

 • Boyta

  800m2
 • Tomt

  800000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2242
 • Badrum

  6
 • Pris

  9 475 978,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: