Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig minimalistisk villa med fantastisk utsikt över Mallorcas vackra bölj

Fakta Bilder

400m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Den moderna och mycket elegant inredda villan ligger på en 1200 kvm tomt i Nova Santa Ponsa, nära den fashionabla marinan Port Adriano. Villans boyta är 400 kvm med underbara terrasser både med och utan tak på sammanlagt 120 kvm, swimmingpool och allt omgiven av en välvårdad trädgård. Tvåplansvillan består av rymlig salong och matsal med öppen spis, köket som är komplett utrustad, grovkök, ett sovrum med privat badrum en suite samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på entréplanet leder ut till underbara solterrasser och det stora poolområdet. På övervåningen finns huvudsovrummet med badrum en suite och privat terrass och ett mindre sovrum med badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, centralvärme (gas), isolerglasfönster, porttelefon med video, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett dubbelgarage. Förutom Port Adrianos småbåtshamn finns fina golfbanor och två vackra badstränder i närheten.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2623
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 333 551,38 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: