Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant spatiös villa med infinity pool och havsutsikt

Fakta Bilder

377m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Modern stor villa med fantastisk utsikt över bukten Santa Ponsa och havet

Denna eleganta villa i söderläge har fantastisk vidsträckt utsikt över stranden och Santa Ponsa bukten. Flera öppna och täckta terrasser med BBQ-område och en rymlig infinity pool med jacuzzi bjuder på sköna och vilsamma stunder med nära och kära. Bostadsytan på ca 377m2 är uppdelad i två våningar och består av ett ljust, öppet vardagsrum/matsal med det komplett utrustade köket i anslutning samt totalt fem sovrum och fem badrum. Villan har ett fridfullt läge på en sluttning och erbjuder en spektakulär utsikt från alla våningsplan. I centrala Santa Ponsa finns det gott om restauranger, barer och shoppingmöjligheter och den vackra stranden intill. De fantastiska vikarna på sydvästra Mallorca kan också nås på bara några minuter med bil.

Utrustning: dubbelglas, luftkonditionering varm/kallt, garage, video intercom, larmsystem, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  377m2
 • Tomt

  1453m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6623
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 809 302,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: