Lavin Estates | Lyxvilla med drömlik blick över golfbanan och …
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla med drömlik blick över golfbanan och Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

401m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Drömvilla med exklusivt läge i Bendinat

Den stilfulla villan med havsutsikt ligger i det exklusiva Bendinat, nära den kungliga golfbanan Royal Bendinat,  villan har nyss genomgått en totalrenovering. Fastighetens tomtyta är ca 1246 kvm stor och bostadsytan ca 401 kvm med både öppna och överbyggda terrassområden som har en sammanlagt yta på ca 179 kvm. Ett inbjudande loungeområde, ett sommarkök, en fantastisk swimmingpool och en välvårdad trädgård kompletterar detta underbara boende. Husets tre våningsplan omfattar en rymlig salong med öppen spis, matsal, ett modernt komplett utrustat öppet kök med frukostbar, gästtoalett samt ett sovrum med badrum en suite. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot solterrasserna, trädgården och poolen. En trappa upp ligger tre sovrum, alla med privata badrum en suite. Högst upp i huset finns ett sovrum med badrum en suite och privat terrass. Övriga faciliteter och utrustning som detta boende erbjuder är aircondition varm/kallt, centralvärme, isolerglas, alarmanläggning, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett dubbelgarage. I omedelbar närhet ligger den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och shopping samt diverse fina sandstränder. Om man vill åka in till Palma så tar det bara 7 minuter med bilen.S

 • Boyta

  401m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2690
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: