Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Top Investeringsobjekt – villa med utsikt över Port Andratx båthamn

Fakta Bilder

316m2 5 Sovrum i Port Andratx

Bra investering - hus i närheten av hamnen i Port Andratx

Med kanonläge ligger den i traditionell stil byggda villan på Cala Moragues ovanför den pittoreska hamnen i Port Andratx och bjuder på en fantastisk panoramautsikt över havet. Här finns möjlighet att designa och utrusta allt efter egna önskemål och idéer, då fastigheten kräver en renovering. För närvarande  innehåller villan en entréhall, ett rymligt vardagsrum med öppen spis, ett kök med matplats, master bedroom med badrum en-suite och ytterligare fyra sovrum, två badrum och en gästtoalett. Utanför vardagsrummet, som ligger i övervåningen finns den delvis överbyggda terrassen som vid kylig väderlek kan stängas till med stora glaspartier från golv till tak. Den vackra utemiljön bjuder på flera terrassområden, ett sommarkök, jacuzzi, en pool och en välskött trädgård. Det sofistikerade Port Andratx med sin exklusiva marina och dess talrika restauranger och shoppingmöjligheter ligger bara en kort biltur bort.

 • Boyta

  316m2
 • Tomt

  1068m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2961
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 849 070,85 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: