Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Medelhavsstil med gästvåning och superb havsutsikt

Fakta Bilder

475m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Exklusiv villa med fantastisk utsikt över Palma-bukten

Detta charmerande hus ligger i Bendinat, ett av Mallorcas flottaste platser och nära Palma stad, med en fantastisk utsikt över Royal Golf Course, palmabukten och det stora blå. Markytan är 1 328 kvm, varav bostadsytan upptar 475 kvm och de underbara terrasserna 150 kvm tillsammans. Villans tre våningsplan omfattar i entréplan: ett rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis, ett nytt fullt utrustat kök, gästtoalett samt ett sovrum med eget badrum och klädkammare. Nästan alla rum på denna våning har tillgång till den fantastiska solterrassen med sommarkök och en underbar uppvärmningsbar swimmingpool. I övervåningen finns masterbedroom med eget badrum s.k. en-suite samt ett sovrum och ett separat badrum. I bottenvåningen finns gästlägenheten med separat ingång som är inredd med ett allrum, ett litet kök, ett sovrum och ett badrum. Dessutom ligger på detta våningsplan grovkök, förråd och en vinkällare. Övriga faciliteter av detta vackra och mysiga hus är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), automatiskt bevattningssystem för trädgården och porttelefon. Alldeles i närheten finns den kungliga golfbanan av Bendinat och yachthamnen Puerto Portals med exklusiv shopping, flotta restauranger och barer. Också badstranden i Illetas, med sin populära Beach Club finns på bekvämt gångavstånd.

 • Boyta

  475m2
 • Tomt

  1328m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2392
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 131 280,61 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: