Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa med havsutsikt i Sol de Mallorca

Fakta Bilder

220m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Gångavstånd till fyra av de vackraste vikarna på sydvästra Mallorca

Denna fantastiska villa i trendig Ibiza stil ligger i det exklusiva bostadsområdet Sol de Mallorca, bara tio minuters promenad från några av de vackraste badvikarna på Mallorca.  Fastigheten har en vacker trädgård med flera öppna-och täckta terrasser och chill-out områden, ett utekök, en stor upplyst swimmingpool som är omgiven av palmer och subtropiska växter. Villan är mycket smakfullt inredd och utrustad med högkvalitativa material och ytor. Förutom den eleganta entrén finns ett vardagsrum/matsal med öppen spis, ett modernt fullt utrustat kök, tvättstuga, två sovrum och ett badrum. På andra våningen finns en master svit med privat badrum. Även utgång till en rymlig terrass med en sensationell havsutsikt. Det finns också en separat gästvåning med ett sovrum, ett badrum och ett litet kök. Från denna förstklassiga villa når du den berömda marinan Puerto Portals med sin exklusiva shopping, sina många trendiga restauranger och barer på bara några minuters bilresa.

Utrustad med: dubbelglas fönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering h/c, garage med elektrisk grind, utomhusparkering, rörelsedetektor, video intercom, larmsystem och automatiskt bevattningssystem för trädgården.

 • Boyta

  220m2
 • Tomt

  1470m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7346
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 338 603,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: