Lavin Estates | Charmig och unik villa med separat gäststuga och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig och unik villa med separat gäststuga och utsikt över hamnen

Fakta Bilder

190m2 4 Sovrum i El Terreno

Autentisk villa med ursprungliga detaljer

Denna charmiga och unika villa i vacker äldre stil bjuder på en fantastisk utsikt över hamnen från den sköna takterrassen. Fastigheten har ett byggt område på ca 190m2. En förtjusande patio leder upp till villans entréplan som välkommnar med en stor hall samt två sovrum, ett badrum och en klädkammare. Andra våningen erbjuder ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum med utgång till en stor terrass samt ett kontor som kan omvandlas till ett sovrum. I bostaden finns flera ursprungliga detaljer som träbjälkar- och dörrar samt flera sköna terrasser som bjuder på både sol och skugga. Dessutom finns på tomten en nyrenoverad separat gäststuga som är inredd med ett komplett utrustat öppet kök med allrum, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta mysiga hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, öppen spis och en grillplats. El Terreno är en omtyckt stadsdel av Palma, nära det kända shoppingcentret Porto Pi och Bellverparken som leder till Bellver Castle.

 • Boyta

  190m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7326
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 784 510 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: