Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Palatsliknande egendom mitt i Palma de Mallorca

Fakta Bilder

710m2 8 Sovrum i Palma

Praktfull villa i mallorcinsk stil med fantastisk poolarea

Denna makalösa egendom ligger central i stadsdelen Son Armandans, Palma de Mallorca. Huset i sydostlig läge ligger på en tomt om ca 1060m2, ett bebyggd område på omkring 710m2 i mycket god standard. Den vackra utemiljön med otrolig grönskande trädgård, stor pool, flertal sköna terrasser för både sol och skugga samt ett komplett utrustat sommarkök bjuder på många sköna stunder för avkoppling och njutning. Huset har fina kassettak, många trädetaljer med inbyggda skåp och garderober och omfattar i entréplan en stor välkomnande hall, rymlig salong med matsalsdel, komplett utrustat stort kök, ett sovrum med badrum en-suite, ytterligare två sovrum, ett kontor och ett personalrum med toalett. I övervåningen är master bedroom med spatiös badrum, dressingroom och stor terrass belägen. Därutöver finns här ett allrum med eget badrum samt utgång till en terrass på villans framsida och till tornrummet. I bottenvåningen ligger en bodega och två sovrum för personalen med toaletter. Övriga faciliteter som detta pampiga hus är utrustat med är bl.a. hiss, ekonomiutrymmen, tvåglasfönster, en carport för två fordon, ytterligare två p-platser, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, alarmsystem, automatisk trädgårdsbevattning, en bastu samt en patio. Den angränsande tomten om ca 600m2 kan vid behov köpas till som är bebyggd med ett grillhus och fullt utrustat kök. Den historiska stadskärnan av Palma, det vackra slottet Bellver och internationella skolorbara är några minuter bort.

 • Boyta

  710m2
 • Tomt

  1060m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  7172K
 • Badrum

  7
 • Pris

  4 617 011,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: