Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande herrgård omgiven av 9000 olivträd

Fakta Bilder

2800m2 10 Sovrum i Puigpunyent

Historisk lantgård med möjlighet till olivolja- och vinproduktion

Denna imponerande historiska egendom består av en huvudbyggnad och ett angränsande fristående hus med ett bebyggd område på totalt cirka 2800m2. Huvudbyggnaden består av tre delar, en del är en stor sal passande för officiella fester och banketter, en matplats och gästtoalett. En annan del som är mer rustikt för inofficiella möten med vänner och ett privat vardagsrum för familjen. Totalt finns det tre sällskapsrum, plus ett typisk mallorquinsk mycket bekvämt och mysigt allrum med öppen spis ( "escalfa-panxes"), tre matrum, två kök med tvättstuga, sju sovrum, fjorton badrum och en stor loggia. Det angränsande huset kan användas som gästhus eller personalboende och består av ett vardagsrum, ett kök med förråd, tre sovrum och två badrum. Husen totalrenoverades och moderniserades och erbjuder inte bara historisk charm utan alla moderna bekvämligheter som värme, luftkonditionering, hiss, två stora pooler, tennisbana,  stor trädgård, ett garage för nio bilar, p-platser utanför, video intercom vid två ingångar, egna brunnar, vattenkällor samt ett kapell. Den enorma tomt på ca 820.000m2 (8,2 hektar)  innefattar odlade områden med ett automatisk bevattnings- och gödningssystem där de 9.000 olivträden och andra grödor frodas. Här finns det också plats för  t ex odling av vindruvor och därmed en fantastiska möjlighet att starta egen produktion av olivolja och viner av högsta kvalitet! Det fantastiska läget mitt i naturen vid foten av Serra Tramuntana ger fullständig integritet och en underbar utsikt över den charmiga mallorquinska landsbygden - missa inte denna extraordinära möjlighet.

 • Boyta

  2800m2
 • Tomt

  820000m2
 • Sovrum

  10
 • Property ID

  2945
 • Badrum

  >15
 • Pris

  29 893 510,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: