Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt tillfälle stort frontline-hus i Portixol

Fakta Bilder

225m2 4 Sovrum i Portixol

Toppläge – bostad vid havet

Detta stora hus som ligger i första linjen mot havet och strandpromenaden i omtyckta Portixol är ett tillfälle att inte gå miste om. Flertal terrasser i olika väderstreck och innehåller i entréplan: rymlig vardagsrum med härlig havsutsikt och med utgång till den främre terrassen mot havet, det komplett utrustade köket med liten terrass, ett sovrum, ett gäst-wc samt ett förråd. En trappa upp ligger det generösa huvudsovrummet med utsikt över havet, dessutom två sovrum med ett stort gemensamt badrum.  Den främre ca 30m2 stora terrassen bjuder på magnifik havsutsikt och den bakre omkring 20m2 stora terrassen har delvis havsutsikt. Övriga faciliteter inkluderar platsbyggda garderober, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt och en öppen spis. Portixol är en omtyckt badort med en trevlig strandpromenad med många restauranger, barer och caféer. Palma stad är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  225m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7311
 • Badrum

  1
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: