Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för en otrolig design villa med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

763m2 6 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Denna lyxiga design villa med söderläge och fantastisk panoramautsikt över havet kommer att byggas i Camp de Mar. Tomten är på ca. 1466m2, byggyta på ca. 910m2, en boyta på ca. 763m2 samt flera vackra terrasser, lättskött trädgård med palmer och en ca. 34m2 infinity pool. Boytan är uppdelad på två våningar. I entréplanet finns ett lyxigt vardagsrum med matplats och öppen spis, ett öppet och fullt utrustat modernt kök av märket “Birgit Müller” och en vinkällare, en tvättstuga samt ett sovrum med badrum och en gästtoalett . Nästan alla rum på denna våning har tillgång till en av de vackra terrasserna och poolen. På övre våningen har du huvudsovrummet med eget badrum, walk-in garderob och tillgång till terrassen samt ett annat sovrum med eget badrum och två sovrum som delar ett badrum. Alla dessa tre rum har utgång till balkong. I källaren har du ett garage med tre parkeringsplatser, ett förråd, en tvättstuga och ett gym kommer att byggas. Övriga faciliteter och utrustning som detta fantastiska hem erbjuder är bl.a golvvärme, luftkonditionering, larmsystem, video intercom, automatisk bevattningssystem och tvåglasfönster. Den exklusiva marinan Puerto Andratx med sina imponerande yachter och dess många shoppingmöjligheter ligger bara några minuter bort. Huvudstaden Palma kan också nås på cirka 20 minuter. Slutförandet av denna lyxfastighet är planerad till slutet av 2017.

 • Boyta

  763m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2763
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: