Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull nyproducerad villa i Costa den Blanes - Sold

Fakta Bilder

517m2 5 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Den magnifika villan finns i ett mycket omtyckt villaområde av Costa de’n Blanes och färdigställdes helt nyligen med endast det bästa materialval och utförande. Fastighetens tomtyta är på 1088 kvm, den konstruerade ytan är 517 kvm stor med ett antal härliga öppna och överbyggde terrasser, en 37 kvm stor swimmingpool och allt omgiven av en fin trädgårdsanläggning med palmer bl.a. Villan är byggd i två plan och omfattar i entréplan: huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom, ytterligare två sovrum, varav ett med privat badrum en suite och ett separat badrum. Därutöver ett rum till passande som arbetsrum, bibliotek eller sovrum. En trappa upp ligger vardagsrummet/matsalen samt det komplett utrustade kvalitetsköket. Alla rum på detta plan öppnar upp mot den stora terrassen med utsikt över havet och mot poolområdet. Övriga faciliteter och utrustning som detta fantastiska hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, olje- och solenergie uppvärmning, isolerglas, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en jacuzzi samt diverse parkeringsplatser. I närheten finns den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess eleganta restauranger, barer och shopping. Palma stad är ca 15 bilminuter bort.

 • Boyta

  517m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2703
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: