Lavin Estates | Rymlig villa i lugnt område av Costa d'en Blanes
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig villa i lugnt område av Costa d'en Blanes - Sold

Fakta Bilder

219m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

I det eftersökta Costa d’en Blanes, helt nära den lyxiga marinan Puerto Portals med dess talrika restauranger, barer och elegant shopping finns denna sydorienterade villa i en grönskande och lugn omgivning. Fastighetens tomtmark är på ca 1.100 kvm, det bebyggda område ca 264 kvm varav bostadsytan upptar omkring 219 kvm. Det finns flera sköna terrasser och uteplatser, en snygg pool som är omgiven av en insynsskyddad grönskande trädgård. Husets två våningsplan innehåller i entréplan ett stort vardagsrum med matsalsdel, det komplett utrustade köket, grovkök, ett sovrum med badrum och utgång till terrassen, trädgården och poolen samt ett gästsovrum med badrum. En trappa upp finns mastersvit med dressingroom och terrassutgång, ytterligare ett sovrum och ett badrum. Som extra bonus erbjuder fastigheten en separat belägen gästvåning som är inredd med sovrum, badrum, pentry, allrum och terrass. Övriga faciliteter inkluderar en carport för två till tre fordon, tvåglasfönster, centralvärme (gas) och luftkonditionering varm/kallt i vissa rum. Bostaden har stor potential som kan vid en lämplig renovering bli ett underbart hem för en familj att trivas i.

 • Boyta

  219m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2811
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: