Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i finca stil på landet

Fakta Bilder

346m2 4 Sovrum i Capdella

Njut av en underbar vidsträckt utsikt över landskapet

I ett lugnt, lantligt läge precis utanför byn Es Capdella ligger detta välskötta boende som erbjuder genom sitt något upphöjda läge en vacker utsikt över den charmiga Mallorcinska landsbygden. Huset är för närvarande uppdelat i två enheter, men kan under en renovering enkelt byggas om till en enhet. Den större delen av huset består i bottenvåningen av vardagsrum/matrum och kök och på första våningen ett sovrum med eget badrum, samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Husets andra mindre del har i bottenvåningen vardagsrum/matrum med öppet kök och en trappa upp ett sovrum och ett badrum. Huset är omgiven av vackert anlagda terrasser i en underbar frodig grönskande Medelhavsträdgård med en inbjudande swimmingpool. Byn Es Capdella är en lugn och charmig plats, men ligger dock bara 15 bilminuter från den livliga sydvästkusten med alla dess förströelse, vackra calas och härliga stränder. En fantastisk plats för hela familjen!

Ytterligare utrustning: dubbelglas, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, parkeringsmöjligheter

 • Boyta

  346m2
 • Tomt

  1278m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2277
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 177 929,76 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: