Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idylliskt hus i fincastil med rogivande vy över det mallorquinska landskape - Sold

Fakta Bilder

1000m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Välkommen till detta inbjudande hem som är byggd i Fincastil och ligger inbäddad i natursköna omgivningar i Puerto Andratx på en tomtareal av 17.000 kvm, en boyta på ca 1000 kvm, underbara öppna och täckta terrasser på ca 400 kvm tillsammans, en mycket välskött grönskande trädgård med palmer och varierande växtlighet samt en härlig swimmingpool med stort pooldäck. Husets två våningar innehåller ett rymligt vardagsrum/matsal med öppen spis och en fastbyggd bar samt har utgång mot poolterrassen. Ett kök som är komplett utrustad. Det finns fem sovrum, där alla har sitt eget lyxiga badrum en suite, ett gäst-wc och ett grovkök. Övriga faciliteter av detta idylliska boende är oljeuppvärmning, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem samt diverse p-platser. Den pittoreska hamnen av Puerto Andratx med flotta restauranger, barer och exklusiv shopping finns helt nära. Till Palma stad åker man på ca 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  1000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2544
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: