Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nybyggd villa med grandios havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

450m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

På absolut toppläge med vidsträckt utsikt över kusten, havet och hamnen i Port Andratx finns detta helt nybyggda stilrena boende med hög designfaktor. Tomtytan av fastigheten är ca 1391 kvm, den konstruerade ytan ca 450 kvm, diverse öppna och överbyggda sköna terrasser och uteplatser, en fantastisk stor swimmingpool samt en mycket vackert anlagd trädgård med palmer. Villans två våningsplan omfattar i entréplan en ljus salong med matsalsdel, det öppna och komplett utrustade mycket stilfulla designerköket med köksö, ett sovrum med badrum en suite och walk-in-closet samt ytterligare ett sovrum med privat badrum en suite. Samtliga rum på detta plan har access till solterrasserna och poolområdet. Ett gäst-wc finns också på detta plan. En trappa ned ligger huvudsovrummet med badrum en suite, walk-in-closet och privat terrass samt en gästlägenhet inredd med badrum en suite och med utgång till en balkong. I källarplan ligger garaget med plats för två fordon och ett förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, alarmanläggning, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården, elektrisk garageport samt isolerglas till villans stora fönster-/dörrpartier. Den lyxiga yachthamnen, trevliga restauranger och barer ligger helt nära och till Palma stad tar det ca 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2759
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: