Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för uppförande av lyxvilla med fri havsutsikt och stor infinity - Sold

Fakta Bilder

501m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna exklusiva villan i sydvästläge med otrolig panoramautsikt över havet byggs just nu i Santa Ponsa med material av högsta kvalitet och i elegant design. Fastighetens tomtareal är ca 1051 kvm varav bostadsytan upptar ca 501 kvm, flertal sköna solterrasser både med och utan tak, en ca 82 kvm stor infinity-pool, mysiga uteplatser och en lättskött trädgård med palmer kompletterar detta underbara boende. Huset uppförs i tre plan och innehåller förslagsvis: i entréplan generös salong med matsalsdel och öppen spis, köket som är öppet och komplett utrustat av märket ”Birgit Müller”, två sovrumssviter båda med utgång till en vacker terrass, ett förråd och gäst-wc. I övervåningen planeras för huvudsovrum med badrum en suite, dressingroom och privat terrass samt ytterligare två sovrumssviter, också de med utgång till stora terrasser. Därutöver kommer det förmodligen att inredas ett spa i bottenvåningen och i källarplanet placeras garaget med plats för två fordon. Fastigheten förses med golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarm, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt isolerglas. Bostaden ligger nära de tre golfbanor i Santa Ponsa, sandstranden och den eleganta marinan av Port Adriano. Inflyttning är planerad till slutet av 2016.

 • Boyta

  501m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2766
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: