Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Romantiskt lantställe i Finka stil med vacker utsikt över landskapet och by

Fakta Bilder

291m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Detta förtjusande mallorquinska lantställe ligger i hjärtat av den fridfulla byn S’Arraco som förenar ett idylliskt mallorquinsk lantliv med fördelarna till närheten av den lyxiga yachthamnen i Puerto Andratx med dess utsökta restauranger, barer, butiker och folkliv på ett perfekt sätt. Fastighetens tomtarea är 3785 kvm, boyta 291 kvm i två våningsplan, mysiga täckta terrasser på 34 kvm, öppna uteplatser på 80 kvm och allt omgiven av frodig grönska. I husets entréplan finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, köket som är komplett utrustat, ett badrum och ett sovrum som idag används som kontor. Nästan alla rum på denna nivå har utgång mot solterrasser och trädgården. En trappa upp finns det största sovrummet med eget badrum samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Övriga faciliteter som detta hemtrevliga boende erbjuder är: tvåglasfönster, värme samt ett garage.

 • Boyta

  291m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2585
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 098 236,02 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: