Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • För kreativa - bo och arbeta i en idyllisk by

Fakta Bilder

743m2 3 Sovrum i Esporles

Lantgård med ett stort charmigt lagerhus för mångfald användningsområden

Denna exceptionella egendom har stor potential för artister, affärsmän eller personer som söker utrymme för att förverkliga sina idéer. På fastigheten finns ett trevligt byhus och en stor historisk lagerbyggnad som erbjuder sig för en mängd olika användningsområden. För närvarande används båda byggnaderna kommersiellt och det stora lagerhuset är indelat i tre delar. Dessa kan lätt öppnas igen till en enhet, så att allt är tänkbart - konstutställningar, workshops, verkstäder, konstnärsateljé, klassisk bilverkstad eller som ett spektakulärt loft! Nedanför finns ett garage och ett förråd som för närvarande används som vinkällare. Det finns även gott om parkeringsplatser på tomten. Det angränsande byhuset har ett vardagsrum med utgång till terrassen, en matsal med öppen spis, ett fullt utrustat kök med förråd, två sovrum, ett badrum samt ett stort sovrum med eget badrum. Fastigheten ligger idealiskt i Establiments nära Palma och är numera införlivad i staden. Här kan du njuta av avskildhet och lugnet på landsbygden och har ändå korta avstånd till centrala Palma med dess stor utbud av restauranger, nattliv, kultur och shopping.

 • Boyta

  743m2
 • Tomt

  2081m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7393
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 471 150 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: