Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik fastighet i Medelhavsstil med strålande havsutsikt i eftersökt läg

Fakta Bilder

500m2 6 Sovrum i Bendinat & Illetes

Den charmiga villan med separat gästlägenhet finns i Bendinat, ett av de mest prestigefyllda områden på Mallorca och njuter av en fantastisk panoramablick över den vackra naturen och det öppna havet. Fastighetens tomtareal är 1350 kvm, boytan 500 kvm, diverse öppna och överbyggda terrasser på 84 kvm, ett underbart poolområde, en välvårdad trädgård och en gästlägenhet med separat ingång som är inredd med ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Husets två våningsplan omfattar i entréplan en generös ljus salong med öppen spis, köket som är komplett utrustad med matplats, ett sovrum med badrum en suite och en gästtoalett. Nästan alla rum har utgång mot sköna solterrasser och poolområdet. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum, alla med privata badrum en suite. Övriga faciliteter som fastigheten erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, automatiskt bevattningssystem, tvåglasfönster, ett garage för tre fordon och tre p-platser utomhus. I närområdet ligger den flotta marinan av Puerto Portals med dess utsökta restauranger och barer.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2596
 • Badrum

  7
 • Pris

  3 567 427,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: