Lavin Estates | Hus högt uppe i El Terreno med spektakulär…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Hus högt uppe i El Terreno med spektakulär panoramautsikt - Sold

Fakta Bilder

262m2 6 Sovrum i El Terreno - Sold

Två stora terrasser och utsikt över Palma, katedralen och hamnen!

Detta hus med ca 262m2 bebyggd område är perfekt beläget högt upp i El Terreno som bjuder på enastående utsikt över Palma och Medelhavet från alla rum. Då huset är i behov av renovering har ni möjlighet att sätta er egen prägel för att skapa ert drömhem. På tvåplanshusets entréplan ligger ett rymligt kök med havsutsikt som är ansluten till det intilliggande vardagsrummet, två sovrum, ett med privat badrum och ett separat badrum. En trappa uppe finns ytterligare ett allrum med kök samt tre sovrum och ett badrum. Tre av rummen har utgång till den rymliga terrassen med härlig fri utsikt över hamnen och katetralen. Från nämnda terrass leder en trappa upp till en härlig stor takterrass. Fastighetens tomtmark är på cirka 330m2 med ett garage, en vinkällare och en trädgård som har plats för att bygga en pool. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt, en öppen spis samt elektrisk garageport. El Terreno är ett lugnt område inte långt från Paseo Maritimo, hamnen och köpcentrum Porto Pi. Palma's gamla stan med sina mysiga gränder, imponerande historiska byggnader, dolda innergårdar och många sevärdheter, restauranger, kaféer och shopping är bara en kort biltur bort.

 • Boyta

  262m2
 • Tomt

  330m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  7335
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: