Lavin Estates | Unik anrik stor villa med pool i mycket eftersökt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik anrik stor villa med pool i mycket eftersökt läge

Fakta Bilder

732m2 5 Sovrum i El Terreno

Välkommen till en härlig mediterransk stor privat villa med pool

Detta stora stadshus ligger i eftersökta El Terreno och erbjuder en fantastisk utsikt över hamnen och havet. Huset ligger på en sluttning och entréplanet finns högst upp i byggnaden innehållande tre sovrum, alla med privata badrum en-suite, ett fullt utrustat kök, en matsal och ett sällskapsrum med access till en rymlig terrass i söderläge med plats för matbord, chill-out-område, gästtoalett och – inte att förglömma - den fantastiska utsikten över havet. I det lilla tornet leder en trappa upp till takterrassen med panoramautsikt. En våning nedanför finns ett andra vardagsrum samt två ytterligare sovrum och en delvis inbyggd terrass. Härifrån leder några trappsteg ned till det insynsskyddade poolområdet med vacker växtlighet, palmer, apelsin- och citronträd. Den exklusiva fastigheten har delvis renoverats och erbjuder mycket potential för kreativ realisering av egna idéer. El Terreno ligger inte långt från Paseo Maritimo, hamnen och Porto Pi köpcentrum. Även Palma's gamla stan med sina pittoreska gator, imponerande historiska byggnader dolda innergårdar och många sevärdheter, restauranger, kaféer och shopping är bara en kort biltur bort.

 • Boyta

  732m2
 • Tomt

  911m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7392
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 845 111,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: