Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt lantställe med otrolig panoramautsikt över havet!

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Galilea

Njut av det lugna bylivet i bergsskedjan Serra Tramuntana!

Detta vackra och mysiga lanthus imponerar med sin hisnande panoramautsikt över det typiska mallorcinska landskapet och Medelhavet som avnjutas från de olika terrasserna. Huset med en boyta på ca 300m2 och sköna terrasser även de på 300 m2 som bjuder på både sol och skugga, ligger på en rymlig tomt om ca 2.158m2 och omfattar följande: Ett rymligt vardagsrum / matsal med kamin, ett separat komplett utrustat kök med plats för matbord, huvudsovrum med badrum en-suite, tre ytterligare sovrum och två badrum, ett grovkök, två förråd samt en källare. Den mysiga utemiljön bjuder på en stor swimmingpool och smakfull planterade medelhavsväxter intill terrassområden. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar tvåglasfönster, elvärme, grillplats, ett larmsystem och ett bevattningssystem för trädgården. Snygga stengolv,  de typiska synliga takbjälkarna och en rustik öppen spis skapar en trevlig lantlig atmosfär. Den idylliska bergsbyn Galilea ligger inbäddat mitt i den imponerande bergsskedjan Serra Tramuntana på ca 460m över havet och erbjuder främst lugn och landsbygdens charm. Öns huvudstad Palma, liksom stränderna på sydvästra kusten av Mallorca kan nås på cirka 30 minuter.

 • Boyta

  300m2
 • Tomt

  2158m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  33249
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 557 404,29 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: