Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt byggprojekt för uppförandet av lyxfastighet i Montport - Sold

Fakta Bilder

853m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Fastighet med havsutsikt under byggnation i Bendinat Mallorca 2704

Meda en vidsträckt panoramablick över bergen, hamnen i Puerto Andratx och Medelhavet är en luxuös villa under byggnation i Montport. Fastighetens tomtyta är 1.700 kvm, den konstruerade ytan 853 kvm med diverse öppna och överbyggda terrasser, en fantastisk swimmingpool och allt kommer att omges av en vacker trädgårdsanläggning. Huset byggs i två våningsplan och omfattar i entréplan: ett ljust vardagsrum med öppen spis, ett komplett utrustat öppet kök, matsal, en gästtoalett samt ett sovrum med badrum en suite. De flesta rum på detta plan öppnar upp mot sköna solterrasser och det vackra poolområdet. En trappa upp kommer ytterligare fyra sovrum, alla med egna privata badrum en suite och terrassutgång att finnas. Takterrassen kommer att förses med ett spa, jacuzzi och mysiga lounges. Övriga faciliteter och utrustning som detta luxuösa och bekväma hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, uppvärmning med olja och solceller, alarmanläggning, golvvärme, video intercom, isolerglas, automatiskt bevattningssystem för trädgården, diverse förråds- och ekonomiutrymmen samt ett garage för fem fordon i bottenvåningen. I närområdet ligger den luxuösa marinan av Puerto Andratx med dess exklusiva shopping, restauranger och barer. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.
Inflyttning är planerad till slutet av 2016.

 • Boyta

  853m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2704
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: