Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv egendom i Medelhavsstil med privat tennisbana och underbar panoram - Sold

Fakta Bilder

813m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med en fantastisk utsikt över havet ligger detta underbara sydväst orienterade hem i Nova Santa Ponsa på en tomt om 4905 kvm, en boyta på 813 kvm, ett flertal öppna och överbyggda terrasser på ca 187 kvm, en 100 kvm stor swimmingpool, privat tennisbana och allt omgiven av en mycket välvårdad och grönskande trädgård. Husets fyra våningsplan innehåller i entréplan: en rymlig salong och matsal med öppen spis, köket som är komplett inredd med matplats, ett sovrym med privat badrum en suite, förråd, vinterträdgård och ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan leder ut till solterrasser, poolen och trädgården. En trappa upp finns ett sovrum med privat badrum en-suite och dressingroom. Högst upp i huset ligger ytterligare tre sovrum, alla med privata badrum en suite. I bottenvåningen ligger ett lekrum, vinkällare samt ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta flotta boende erbjuder är: centralvärme (olja), luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, tvåglasfönster, alarmsystem, porttelefon med video, rörelsedetektorer, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en jacuzzi samt ett dubbelgarage. Fastigheten ligger i nära anslutning till de tre golfbanor i Santa Ponsa, vackra sandstränder och marinan Port Adriano.

 • Boyta

  813m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2622
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: