Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Investera i ett lägenhetskomplex i eftersökta Terreno – Palma

Fakta Bilder

350m2 8 Sovrum i El Terreno

I El Terreno, en omtyckt stadsdel av Palma och med en fin utsikt över takåsarna ända bort mot parken Bellver och havet finns detta trevliga stadshus med vackra solterrasser och en boyta om ca 350 kvm.. Huset inrymmer två lägenheter innehållande i entréplan ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och blick mot trädgården, matsal, köket som är modern med gasspis och komplett utrustat samt ett badrum och en tvättstuga. Alla rum har utgång till en trevlig möblerbar terrass. I övervåningen ligger ett sovrum med utsikt mot trädgården som också passar till vardagsrum, ett sovrum med badrum en suite, ytterligare ett sovrum och ett badrum samt ett kök med en mysig terrass. Högst upp i huset finns tre sovrum, ett badrum, ett litet kök och ett trevligt vardagsrum med trädgårds- och havsutsikt. Härifrån når man den exklusiva takterrassen med sin drömutsikt över land och hav. Huset har värme (gas) och luftkonditionering varm/kallt. Palmas city med dess stora utbud av förströelse är bara en kort promenad bort.

 • Boyta

  350m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  7127
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 768 183 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: