Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött stort radhus i ett attraktivt läge av Son Verí Nou

Fakta Bilder

252m2 5 Sovrum i Cala Blava

Modernt radhus med panoramautsikt över Palma-bukten och Tramuntana-bergen

Detta välskötta rymliga hus  ligger i andra raden av havet och erbjuder en spektakulär utsikt över Palma-bukten och Tramuntanabergen. Fastigheten ligger på en tomt om ca 112m2 med en boyta på ca 252m2 fördelat över tre våningar. På entréplanet finns ett ljust vardagsrum / matsal med tillgång till terrasserna, ett komplett utrustat elegant kök med skafferi, en sovrumssvit samt ett förråd. I övervåningen finns fyra rymliga sovrum alla med privata badrum en-suite. Bottenvåningen består av ett stort öppet utrymme med gästtoalett och ett snyggt wellness- och fitnessområde med bastu och bubbelpool. Andra höjdpunkter i denna fantastiska fastighet är den ca 90m2 stora takterrassen med sommarkök och utomhusdusch. I området finns ett gemensamt poolområde samt tillgång till havet bara 70 meter från huset. Andra funktioner inkluderar dubbelglas, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt och två  parkeringsplatser i garage. Son Verí Nou är ett lugnt bostadsområde som tillhör kommunen Llucmayor och ligger på Mallorcas spektakulära sydkust. Öns huvudstad, Palma, kan nås på 20 minuter med bil.

 • Boyta

  252m2
 • Tomt

  112m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  33490
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 885 189,61 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: