Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker välvårdad villa med takterrass och gästvåning i eftersökt läge - Sold

Fakta Bilder

321m2 6 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

I det eftertraktade Nova Santa Ponsa med delvis havsutsikt och fin blick över det mallorcinska landskapet ligger detta stiliga hus på en tomt om ca 1005 kvm som erbjuder flera sköna terrasser för både sol och skugga, vackert poolområde och en välvårdad trädgård. Boytan är på ca 312 kvm fördelad på entréplan: ljus och luftig salong med glaspartier från golv till tak, komplett utrustat kök, gästtoalett och ett förråd. En trappa upp finns en hall med fransk balkong som erbjuder en fascinerade utsikt, dessutom på detta plan master bedroom med badrum en suite, jacuzzi och privat balkong samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Villan erbjuder som en särskild bonus en makalös utsikt över havet från den förstklassiga takterrassen med jacuzzi, sommarkök, en bar och mysiga sittplatser. I bottenvåningen ligger vinkällaren, ett stort sovrum med badrum en suite samt en tvättstuga och stora förrådutrymmen. Därutöver har fastigheten en separat gästlägenhet med egen ingång som är inredd med komplett utrustat kök och matsal, två sovrum och ett badrum. Övriga funktioner inkluderar isolerglas, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården, alarmanläggning, en grillhörna samt ett ca 44 kvm stort garage med elektrisk manövrerbar port. Bostaden ligger helt nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och det tar bara några bilminuter till badtranden och den trendiga marinan av Port Adriano.

 • Boyta

  321m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  9099
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: