Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig villa med havsutsikt och vacker trädgård med pool - Sold

Fakta Bilder

320m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till detta ljusa och rymliga hus placerad i sydvästläge med stora fönsterpartier som ger en härlig känsla av närhet till den underbara trädgården. Fastigheten finns i Santa Ponsa, helt nära golfbanan och inte långt från flera fina sandstränder på en tomtyta om ca 1148 kvm, ett bebyggt område på ca 519 kvm, boytan ca 320 kvm, mycket fint utemiljö med uppvärmd swimmingpool, sommarkök och vacker trädgårdsanläggning med liten damm. Husets två plan fördelas enligt följande: på nedre plan finns en ca 70 kvm stor gästlägenhet med separat ingång som är inredd med vardagsrum, kök, två sovrum och ett badrum. Här ligger också en kombinerad tvättstuga/badrum, ett stort garage, förråd och ekonomiutrymmen. I övervåningen finns den generösa och ljusa salongen med öppen spis och matsal, det komplett utrustade köket med trevlig matplats en halvtrappa ned, huvudsovrummet med privat badrum en suite, ett sovrum med walk-in-wardrobe och privat badrum samt ytterligare ett sovrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är oljeuppvärmning, solceller för varmvatten, förinstallerad luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt elektrisk manövrerbar garageport.

 • Boyta

  320m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  9049
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: