Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Direkt vid havet med egen båtplats direkt utanför tomtkanten

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Underbart hus för familjen som älskar havet, båtar och bad.

Denna härliga famlje villa ligger helt perfekt - i första linjen mot havet som ger direkt tillgång till hamnen och på bara en tre minuters promenad vardera till en liten vik med sandstrand och åt andra hållet åtkomst till havet via en ledare i klipporna. Villans bebyggda område är på ca 500m2 och ligger på en tomt om ca 1.070m2. Huset välkomnar med en ljus och luftig hall som leder ut till den stora takterrassen med fantastisk utsikt över bukten - den perfekta platsen för sköna solstunder! På detta plan finns också en salong med öppen spis och matplats, ett komplett utrustat kök med plats för matbord samt tre rymliga sovrum med privata badrum en-suite. På nedre våningen ligger ett allrum med tillgång till terrassen, en av de två swimmingpooler och trädgården, ett angränsande kök, två sovrum med badrum en-suite och terrasstillgång, en gästtoalett samt en spiraltrappa som leder ned till gymmet. Den vackra utemiljön är som en dröm med sköna skuggande palmer, flertal öppna och överbyggda terrasser, en uppvärmd pool vid huset och en lagunliknande dito, omgiven av subtropisk växtlighet, en grillplats och en grind som leder direkt till hamnen. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem har att erbjuda är centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, ett garage med plats för tre fordon, marmorgolv och badrum i marmor. Villan ligger i ett lugnt bostadsområde i Santa Ponsa med gångavstånd till restauranger, kaféer, butiker och den stora badstranden. Öns huvudstad, Palma med sin charmiga gamla stan och smala gator, imponerande historiska byggnader och dolda gårdar, restauranger, kaféer och shopping är bara 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  1070m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2943
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 769 737,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: