Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa vid golfbanan i Son Vida

Fakta Bilder

547m2 6 Sovrum i Son Vida

Detta är ett idealiskt hem för golfentusiaster då bostaden ligger vid första linjen mot golfbanan i Son Vida och en mycket vacker utsikt mot det böljande landskapet omkring. Villan är totalrenoverad, har en boyta om ca 547 kvm, sköna terrassområden på totalt ca 98 kvm, en underbar trädgårdsanläggning med bardisk, BBQ-område och uppvärmd swimingpool med pool-WC. Villans två våningsplan innehåller i entréplan generös salong med öppen spis, matsal, det komplett utrustade moderna köket och en patio. Alla rum har stora panoramafönster och erbjuder en fantastisk vy mot golfbanan. Därutöver finns på denna nivå en gästtoalett och med egen ingång en gästvåning som är inredd med sovrum, badrum och allrum. En utomhustrappa leder ut till trädgården och poolen. En trappa ned ligger fem sovrum, två av dem med privata badrum en suite, ett separat badrum och en mysig loungehörna. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, rörelsedetektorer, video intercom, alarm, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage med el.manövrerbar port. Centrala Palma nås på ca 15 minuter per bil.

 • Boyta

  547m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2808
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 519 450 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: