Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla med plats för hela familjen i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

560m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Ditt nya hem för hela familjen: fantastisk villa med pool och stor tomt

Välkommen till en vacker egendom med plats för den stora familjen. Detta förstklassige hus med sin snygga och speciella stenfasad samt elegant, modern och tidstypisk inredning ligger i det eftersökta område Nova Santa Ponsa som bjuder på lugn och ro, stora grönområden, en härlig utsikt och närhet till internationella skolor, vackra sandstränder samt shopping. Villan ligger på en stor ca 2.693m2 tomt med ett bebyggd område på 677m2 och en bostadsyta på omkring 560m2. Husets välplanerade ytor är fördelade i entréplan på rymlig salong med öppen spis, elegant matsal, komplett utrustat stort och modernt kök med köksö och plats för frukost, tre flotta sovrum med privata badrum en suite, två av dem med walk-in-closet samt ett kontor som kan användas till extra sovrum, en gästtoalett och ett förråd. En trappa upp finns masterbedroom med stort badrum en suite, lounge, dressingroom och access till en terrass samt ytterligare ett sovrum med badrum en suite. Huset har vackra synliga takbjälkar i alla rum. Utemiljön är idealisk för en familj att trivas i med sin stora trädgård, ett mycket fint sommarkök under tak, en stor pool, ca 112m2 stor terrasser under tak och 122m2 öppna terrassområden. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, alarmanläggning, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, automatisk trädgårdsbevattning, ett dubbelgarage och flera p-platser på tomten.

 • Boyta

  560m2
 • Tomt

  2693m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2839
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: