Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Hemtrevlig traditionell villa - Sold

Fakta Bilder

350m2 5 Sovrum i Palmanova - Sold

Drömbostad för hela familjen

Detta förtjusande hem byggd i traditionell spansk stil finns i omtyckta Palmanova. Fastighetens tomtmark är på ca 750m2 varav boytan upptar omkring 350m2. Tvåplansvillan som är perfekt för familjen innehåller i entréplan en rymlig hall, det generösa och komplett utrustade köket, den ljusa salongen med stora glaspartier som öppnar upp mot den vackra utemiljön, ett sovrum, ett badrum, gästtoaletten och grovköket. En trappa upp ligger master bedroom med badrum en-suite och privat terrass, ytterligare tre sovrum och tre badrum. Härifrån leder en spiraltrappa upp till en trevlig studio som går också att användas till kontor/arbetsrum. Den stora och hemtrevliga utemiljön bjuder på en uppvärmningsbar pool, grillhörna, en vattenkälla och en grönskande medelhavsträdgård som vattnas per automatik. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, ett garage med el.manövrerbar port och med plats för tre fordon. Palmanova är en trevlig ort med en stor sandstrand, mysiga restauranger, barer och shopping. Centrala Palma är ca 15 bilminuter bort.

 • Boyta

  350m2
 • Tomt

  750m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7178K
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: