Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med underbar utsikt över Medelhavet

Fakta Bilder

192m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Njut av vackra solupp- och nedgångar från din stora terrass mot havet!

Denna stiliga lägenhet är del av en välskött gated community på den populära sydvästra kusten av Mallorca. Den rymliga, överbyggda terrassen med matplats, grillhörna och lounge är idealisk för åretrunt användning och bjuder på en fantastisk utsikt över havet. Lägenheten har en ljus och luftig salong med angränsande matsal, ett fullt utrustat kök, master bedroom med badrum en-suite, walk-in-closet och utsikt mot havet, ytterligare två sovrum med havsutsikt och ett badrum. I bostadskomplexet gemensamma område finns en swimmingpool med vilstolar och en välvårdad trädgårdsanläggning. En parkeringsplats i garaget och ett förråd kompletterar detta attraktiva erbjudande. Nära ditt nya hem hittar du ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter, liksom många restauranger och butiker. Den nya exklusiva småbåtshamnen i Port Adriano och många fina badstränder på sydvästra Mallorca kan nås på några minuter.

Utrustning: dubbelglas, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, marmorgolv, Sonos ljudsystem, larmsystem, rörelsedetektor, video intercom, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  192m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7378
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 243 457,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: