Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproducerad Frontline-lägenhet med strålande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

84m2 2 Sovrum i Son Servera - Sold

Denna helt nybyggda lägenhet finns i ett elegant nytt lägenhetskomplex i Port Vell, Costa de los Pinos och erbjuder förutom en toppen havsutsikt, en direkt utgång till stranden från bostadsområdet. Det finns också flertal sköna uteplatser, en gemensam swimmingpool och en snyggt anlagd medelhavsträdgård i området. Lägenhetens bostadsyta är på ca 84 kvm fördelad på vardagsrum/matsal, komplett utrustat kök och allt i praktisk öppen planlösning med en underbar terrass mot havet utanför, dessutom huvudsovrum med privat badrum en suite, ytterligare ett sovrum och ett badrum samt en tvättstuga. Bostaden har ett toppläge med närheten till flera fina badstränder, vackra vikar och i närområdet finns inte mindre än 4 fyra golfbanor att välja på. Övriga faciliteter och utrustning som detta lyxiga hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, säkerhetsstjänst i området och en parkeringsplats i garage.

 • Boyta

  84m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  9113
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: