Lavin Estates | Fantastiskt duplex-våning med havsutsikt och stor…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastiskt duplex-våning med havsutsikt och stor terrass - Sold

Fakta Bilder

202m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna vackra etagevåning ligger i ett exklusivt bostadskomplex på gångavstånd till den nya hamnen i Port Adriano och erbjuder en vacker havsutsikt från övre terrassen. Lägenhetskomplexet har en egen restaurang och två gemensama poolområden. I bottenvåningen av den 202 kvm stora eleganta etagevåningen ligger vardagsrum med öppen spis och med angränsande terrass, det komplett utrustade köket med grovkök samt en juniorsvit inklusive badrum, walk-in-closet och terrassutgång, ytterligare ett sovrum, ett badrum samt ett förråd. En trappa upp finns en lounge med utgång till stor terrass mot havet med sommarkök och grillhörna samt huvudsovrum som har extra högt i tak, stort badrum och privat terrass. De exklusiva faciliteter inkluderar luftkonditionering varm/kallt, delvis golvvärme, tvåglasfönster, en garageplats i källaren och en hiss utanför lägenheten som leder ned till garaget med ett extra förråd. Residenset ligger i nära anslutning till yachthamnen Port Adriano, till golfklubben och fina badstränder. Palma stad nås på ca 15 bilminuter.

 • Boyta

  202m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  RS9047
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: