Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med havsutsikt från 3 terrasser i Sa Vinya Bendinat Mallorca - Sold

Fakta Bilder

Penthouse med 3 stora terrasser och härlig havsutsikt i eftersökta Sa Vinya - Sold

En av de bästa takvåningarna i mycket eftersökta föreningen Sa Vinya i Bendinat

Välkommen till en elegant penthouse-våning som finns i ett av de mest eftersökta bostadsområden av Bendinat som bjuder på två stora pooler, en inomhuspool och allt omgiven av en härlig parkliknade trädgårdsanläggning. Lägenheten är på 142m2 fördelade på tre stora sovrum varav två med privata badrum en-suite, ett komplett utrustat kök samt tre härliga terrasser. En av terrasserna har utgång från vardagsrummet med utsikt över pool och havet. Från ett av sovrummen när man en terrass med eftermiddagssol och havsutsikt. En spiraltrappa leder upp till den magnifika takterrassen med härlig vidsträckt utsikt över hav och land. Övriga faciliteter inkluderar två parkeringsplatser och ett förråd i garaget som nås med hiss direkt från lägenheten, centralvärme, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt samt öppen spis i vardagsrummet.

 • Boyta

  145m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7187
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: