Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande herrgård på landet med fantastisk utsikt - Sold

Fakta Bilder

256m2 4 Sovrum i Galilea - Sold

Fantastiskt lugnt läge i omedelbar närhet av den pittoreska byn Galileo

Denna bedårande historiska herrgård med fantastisk och vidsträckt utsikt över dalen, kusten och Medelhavet ligger inom gångavstånd från den pittoreska byn Galilea. Fastighetens tomtmark är på ca 3.712 m2 varav boytan upptar omkring 256 m2. Husets entréplan bjuder på ett hemtrevligt vardagsrum/matsal med öppen spis och utgång till en underbar ca 200 m2 stor terrass med pool och praktiskt sommarkök. På detta plan finns dessutom ett separat och komplett utrustat kök, grovkök och ett badrum. På övervåningen ligger sovavdelningen bestående av huvudsovrum med privat badrum, ett sovrum med separat ingång och terrass samt ytterligare ett sovrum och ett badrum. Den välskötta fastigheten har dessutom ett gästhus med sovrum och badrum, ett kontor, en tvättstuga samt ett dubbelgarage. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar centralvärme, delvis isolerglas, luftkonditionering varm/kallt i vissa rum, uppvärmd pool, en vattenkälla och automatisk trädgårdsbevattning. Den idylliska byn Galilea ligger mitt i det imponerande Serra Tramuntana på ca 460 m över havet och erbjuder lantlig charm och lugn. Öns huvudstad Palma, liksom stränderna på sydvästra kusten av Mallorca kan nås på cirka 30 minuter.

 • Boyta

  256m2
 • Tomt

  3712m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  33476
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: