Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv lantgård på stor tomt om 10.250m2

Fakta Bilder

314m2 5 Sovrum i Establiments

Storslagen utsikt över Palma i lugna Establiments

Denna attraktiva lantgård ligger i Establiments och erbjuder vacker utsikt över Palma stad och den omgivande landsbygden. Tvåplanshuset har en bostadsyta på ca 314m2 på en stor tomt om cirka 10.250 m2. På entréplanet finns ett vackert vardagsrum / matsal med högt i tak, ett fullt utrustat kök, ett sovrum med badrum en-suite, tre ytterligare sovrum, två badrum, ett kontor, ett spelrum och ett grovkök. Med egen ingång en trappa ned finns en ljus studio med ett badrum. En separat byggnad hyser ett stort rum som kan användas som festlokal, studio eller verkstad samt ett garage. Den fantastiska utemiljön har olika överbyggda och öppna terrasser, en stor pool, en grillplats och hundratals apelsin- och citronträd, som bevattnas av egen brunn. Ytterligare funktioner i denna charmiga fastighet inkluderar dubbelglas,  luftkonditionering varm/kallt, solpaneler, ett filtreringssystem för dricksvatten, eldstäder och tidstypiska träbjälkar i taken. I Establiments som ligger norr om Palma kan man njuta av landsbygdens lugn mitt i naturen, men ändå bara några minuters bilresa från den livliga stadskärnan i Palma

 • Boyta

  314m2
 • Tomt

  10250m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  33621
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 260 799,19 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: