Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Det är ett sant nöje att förmedla denna fantastiska finca

Fakta Bilder

Fri panoramautsikt över ängarna och dalarna & stor härlig frukt trädgård

Dröm läget med hela 48.000 m2 mark - bättre familjeställe kan det inte bli.

Tänk att få kombinera landsbygdens lugn med närheten till stadens bekvämligheter. Att kunna njuta av den egna 48.000 kvm stora marken, bjuda in sina nära och kära till hjärtliga middagar och samtidigt bara 20 minuters bilkörning till Palma. Huset är i visst behov av renovering men med detta perfekta läge kan man skapa sig något helt unikt och samtidigt göra en riktigt bra investering. Inbäddad i den vackra mallorcinska landsbygden med en fantastisk panoramautsikt. På tre våningar fördelas ett rymligt vardagsrum / matsal med öppen spis, ett fullt utrustat hemtrevligt kök med grovkök och skafferi. I vänstra flygeln finns fyra bekväma sovrumssviter och i högra flygeln ryms bibliotek, arbetsrum och gästrum. I en separat byggnad hittar du ett privat spa med bastu och gym samt ett sommarkök. Utemiljön bjuder på flertal terrassområden för både sol och skugga, en stor swimmingpool och allt omgiven av en härlig trädgård med frukt- och olivträd. Gården ligger ca 16 minuter ifrån Palma vid Establiments. Här kan du njuta av avskildhet och lugnet på landsbygden och har ändå korta avstånd till centrala Palma med dess stor utbud av restauranger, nattliv, kultur och shopping.

Faciliteter: dubbelglas, centralvärme, golvvärme, dubbelgarage, video intercom, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  48000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2241
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 376 551,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: