Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv våning i eftersökt residens med hänförande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

99m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Ljus och luftig med en enastående utsikt över havet är detta vackra hem belägen i ett mycket eftersökt residens i Nova Santa Ponsa, helt nära den exklusiva marinan Port Adriano och ett flertal golfbanor. Lägenheten har en boyta på 99 kvm, sköna terrasser både med ( 8 kvm)och utan tak (15 kvm) och innehåller ett ljust vardagsrum och matsal med öppen spis och med utgång till den sköna solterrassen, köket som är komplett utrustad och öppet mot vardagsrummet. Det finns ett separat badrum och två sovrum, ett av dessa har eget badrum en suite och terrassutgång. Övriga faciliteter av detta eleganta och bekväma boendet är centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster samt en p-plats i källarplan. Det finns ett fantastiskt gemensamt poolområde och en underbar färgrik trädgårdsanläggning i området.

 • Boyta

  99m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  5156
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: