Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant våning i exklusivt bostadskomplex med fantastiskt panoramablick öve - Sold

Fakta Bilder

88m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Modern och luxuös är lägenheten som finns i ett flott bostadskomplex i Port Andratx med en enastående vy över det öppna havet. Lägenheten är på 88 kvm med en terrass under tak på 15 kvm, ljus och luftig vardagsrum med utgång mot den magnifika solterrassen, ett komplett utrustat öppet kök med matplats, huvudsovrum med eget badrum en-suite och privat terrass, samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Det finns en mycket vacker trädgårdsanläggning och en gemensam swimmingpool med härlig havsutsikt i fastigheten. Övriga faciliteter och utrustning som lägenheten erbjuder är elvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt en garageplats. Port Andratx med utsökta restauranger, barer och exklusiv shopping kan nås på fem minuter med bilen. Till Palma stad tar det en cirka 20 minuters biltur.

 • Boyta

  88m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2577
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: