Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Suverän Etagevåning direkt vid yachthamnen i Palma - Sold

Fakta Bilder

117m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Med havet som granne och i första linjen mot yachthamnen och hamnpromenaden Passeo Maritimo finns denna moderna etagelägenhet som är på ca 117 kvm med en solterrass på ca 10 kvm. Lägenheten består av rymligt vardagsrum och matsal, ett komplett utrustad fantastiskt öppet kök samt tre sovrum och två badrum. Lägenheten har luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster och marmorgolv. Det finns också ett gemensamt poolområde i fastigheten. Till centrum av Palma med dess talrika restauranger, barer, konstgallerier och shoppingmöjligheter tar det bara ett par minuter.

 • Boyta

  117m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  3083
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: